Download de Android Planet app

Android Planet

Gratis - Google Play
Download

Scherm
5.3 inch
Camera
16 megapixel
Prijs

Motorola Moto G5 - Wat moet je allemaal weten?

De Moto G5 van Motorola is een budgettoestel met een paar fijne verbeteringen ten opzichte van zijn voorganger. Opvallend is het vernieuwde design, en de vingerafdrukscanner in de homeknop. Vooral onder de motorkap is te merken dat het om een budgetmodel gaat, maar de Moto G5 is nog steeds een prima telefoon voor de meeste toepassingen.

Vooral het Moto G5-scherm ziet er goed uit. Dat is 5 inch groot en heeft een full-hd-resolutie van 1920 bij 1080 pixels, waardoor je alles duidelijk kunt zien. Ook heb je met 16GB opslagruimte meer dan genoeg plek voor al je apps en games.

Motorola Moto G5-prijs

De Moto G5 is een redelijk goedkoop toestel met een typische budgettoestel-prijs. Wil je de Moto G5 kopen, dan ben je minder dan 200 euro kwijt, en dat bedrag gaat waarschijnlijk de komende tijd omlaag naarmate het toestel langer op de markt is.

Motorola Moto G5 met abonnement

Je kunt de Moto G5 ook met abonnement kiezen. Zo ben je niet alleen meteen veel geld kwijt, maar kun je op den duur ook nog een mooie korting op het toestel krijgen. Providers geven je namelijk over de looptijd van je abonnement korting als je een Moto G5-abonnement neemt. Lekker voordelig!

Download onze app

Download onze app