De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Motorola Moto G5S

Motorola Moto G5S: licht verbeterd budgettoestel

De Motorola Moto G5S is een verbeterde versie van de populaire Moto G5. De verschillen zijn klein, maar wel noemenswaardig. Zo heeft de Moto G5S een betere 16 megapixel-camera, waar de reguliere G5 het moet doen met een 13 megapixel-camera. Verder is de accu een stukje groter (3000 mAh ten opziche van 2800 mAh) en er is dubbel zoveel (32GB) opslagruimte aanwezig. Ook bestaat de behuizing uit volledig uit metaal, terwijl de normale Moto G5 alleen een metalen achterkantje heeft.

Ook het scherm is iets groter: 5,2 inch in plaats van 5 inch. Verder zijn de specificaties van de Moto G5S gelijk aan zijn ‘voorganger’. Zo wordt de telefoon aangedreven door een Snapdragon 430-chip met een octacore-processor en 3GB aan werkgeheugen. Aan de voorkant zit een 5 megapixel-camera met een led-flitser.

De Motorola Moto G5S in vogelvlucht

Lees verder na de advertentie.

De Motorola Moto G5S onderscheidt zich vooral door de vlotte specificaties, het metalen design en de vlotte software. Daarnaast haal je het toestel voor een zacht prijsje in huis. Hieronder zetten we de belangrijkste features van de smartphone op een rijtje.

  • 5,2 inch-scherm met resolutie van 1920 bij 1080 pixels
  • 16 megapixel-camera aan de achterkant, 5 megapixel-frontcamera
  • Draait uit de doos op Android 7.1 (Nougat)
  • Voorzien van Snapdragon 430-chip met 3GB RAM
  • 32GB aan opslagruimte, uitbreidbaar met micro-sd-kaartje
  • Voorzien van vlotte vingerafdrukscanner

Meer over de Motorola Moto G5S

De ‘S’ in de naam Moto G5S staat voor ‘Special Edition’, en dat betekent ook dat de smartphone een stukje duurder is. Het toestel kost bij verschijning 249 euro, wat ongeveer 50 euro meer is dan dat de prijs van de reguliere Moto G5. Voor dit bedrag haal je wel een vlotte smartphone in huis, die prima de nieuwste apps en games draait en er fraai uitziet.

Onderscheidend aan de Moto-reeks is de software, die dicht bij stock-Android blijft en lekker vlot aanvoelt. Lenovo voert nauwelijks aanpassingen door aan de software, al is er wel een eigen launcher en widget aanwezig. De Motorola Moto G5S draait uit de doos op Android 7.1.1 (Nougat) en krijgt later dit jaar ook een update naar Android 8.0.

Als gezegd beschikt de Moto G5S over een verbeterde camera. Deze maakt foto’s in 16 megapixel, in plaats van 13 megapixel bij de normale Moto G5. Aan de voorkant zit een 5 megapixel-frontcamera, die je gebruikt om selfies te maken of videogesprekken te voeren.

Moto G5S release en prijs

De Moto G5S is over een aantal weken verkrijgbaar in de Benelux. Het toestel heeft een adviesprijs van 249 euro en komt in twee kleuren: zilver en goud. Houd deze pagina voor het laatste nieuws over de smartphone.

Motorola Moto G5S deals

Motorola Moto G5S

32 GB

€ 315,61

2 dagen

Bekijk bij Amazon
Amazon
Vergelijk alle Motorola Moto G5S prijzen

Lees verder na de advertentie.

Gebruikers reviews Motorola Moto G5S

0

nog geen reviews

Beoordeling

5 sterren
0 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu