Download de Android Planet app

Android Planet

Gratis - Google Play
Download

Scherm
5.9 inch
Camera
12 megapixel
Prijs

Motorola Moto G6 Plus met abonnement: dit moet je weten

De Motorola Moto G6 Plus is de grotere variant van de Motorola Moto G6 en de opvolger van de uitstekende G5 Plus uit 2017. Het toestel verscheen in mei 2018 voor een adviesprijs van 299 euro, al haal je de Motorola Moto G6 Plus voor minder geld in huis. Ook in combinatie met een abonnement is deze midranger een goede optie. Het toestel heeft een groot scherm, dubbele camera en is voorzien van moderne hardware. Daarmee is het een goed alternatief voor wie de vlaggenschepen van Samsung en Apple te duur vindt.

De Motorola Moto G6 Plus beschikt over een stevige behuizing van metaal en glas, met een voorkant die wordt gedomineerd door het display van 6 inch (2160 bij 1080 pixels). Achterop bevindt zich een dubbele camera, met lenzen van 12 en 5 megapixel. Dankzij de extra lens schiet de Moto G6 Plus betere foto’s in situaties met weinig licht. Aan de voorkant vind je een selfiecamera van 16 megapixel en een vingerafdrukscanner. Ook onderhuids is de smartphone goed voorzien, met een krachtige Snapdragon 630-chip, 4GB werkgeheugen en 64GB opslag (uitbreidbaar).

Waar moet je op letten bij het afsluiten van de Motorola Moto G6 Plus met abonnement?

Heb je je keuze voor de Motorola Moto G6 Plus gemaakt? De volgende stap is het vinden van een abonnement dat aansluit bij je wensen en waarmee je alle mogelijkheden van het toestel kunt benutten. Het grote scherm leent zich bijvoorbeeld perfect voor het bekijken van je favoriete series onderweg. Videostreaming via Netflix of YouTube vereist echter veel data en een stabiele internetverbinding. Kies daarom voor een provider met een landelijk dekkend 4G-netwerk en ruimte databundels. In sommige gevallen geven providers je de optie om een onbeperkte databundel af te sluiten. Dan hoef je je sowieso geen zorgen te maken over hoge buitenbundelkosten.

Weet je niet precies hoeveel data, minuten en sms’jes je nodig hebt? Raadpleeg dan eens de app van je provider of pak de facturen van je huidige abonnement erbij. Die geven inzicht in wat je maandelijks gebruikt en (niet) nodig hebt. Misschien heb je genoeg aan een abonnement met enkel data of gebruik je veel wifi, waardoor een bundel met weinig MB’s voldoende is.

Goed om te weten is dat veel providers, waaronder Vodafone en KPN, combivoordeel bieden. Je krijgt leuke extra’s als je een telefoonabonnement afsluit bij dezelfde aanbieder als waar je tv- en/of internetabonnement loopt. Profiteer bijvoorbeeld van 0 euro aansluitkosten, korting op je facturen en gratis zenderpakketten.

Bij welke providers kan ik de Motorola Moto G6 Plus kopen?

Wil je een Motorola Moto G6 Plus aanschaffen, dan kun je terecht bij de meeste grote providers en webshops. Gebruik onze vergelijker om de beste deal met abonnement te vinden. Je kunt het volledige aanbod bekijken en filteren, en ziet in één oogopslag welke aanbieders combivoordeel of andere kortingsacties hebben.

Hoe gebruik ik de vergelijker voor het vinden van de beste Motorola Moto G6 Plus aanbiedingen?

De prijsvergelijker van Android Planet helpt je met het vinden van het perfecte abonnement met toestel. Standaard vind je de beste deals bovenaan. Ben je op zoek naar iets specifieks, gebruik dan de filteropties voor je gewenste model, provider, contractduur en levertijd. Je kunt gemakkelijk aangeven hoeveel data, minuten en sms’jes je (al dan niet) nodig hebt en huizenkopers kunnen aanbiedingen zonder BKR-registratie zien. Een BKR-vrij abonnement heeft geen invloed op de hoogte van je hypotheek.

Sim only keuzehulp

Download onze app

Download onze app