De Samsung Galaxy A54: Ruil in en krijg tot €80 extra terug!

Motorola Moto M

1/3

Motorola Moto M: metalen midranger met kracht

De Motorola Moto M is een voordelige Android-smartphone met een volledig metalen behuizing. Het toestel is verrassend goedkoop, maar weet met zijn metalen design nog behoorlijk wat stijl te bieden. Op de voorkant zit een groot 5,5 inch-scherm, terwijl je achterop een vingerafdrukscanner en een 16 megapixel-camera kunt vinden.

Dit toestel is in feite de grote broer van de Moto G5 en Moto G5 Plus, twee smartphones die ongeveer evenveel kosten. De Moto M biedt echter een iets groter scherm, een betere camera en een andere locatie voor de vingerafdrukscanner. Wel moet de Moto M het met oudere software doen.

Motorola Moto M release

Lees verder na de advertentie.

De Moto M in vogelvlucht

De prijs-kwaliteitsverhouding van de Moto M is dik in orde. Voor een relatief laag bedrag haal je een toestel in huis waarmee je van alle gemakken én goede hardware voorzien bent. De belangrijkste specificaties staan hieronder.

  • 5,5 inch-scherm met resolutie van 1920 bij 1080 pixels
  • 16 megapixel-camera achterop, 8 megapixel-camera voorop
  • Loopt op Android 6.0 Marshmallow met extra Moto-apps
  • Krachtige chip met acht cores, geklokt op 1,95 GHz en 3GB werkgeheugen
  • 32GB opslagruimte, uitbreidbaar met geheugenkaart of tweede simkaart

Meer over de Motorola Moto M

De Moto M is één van de eerste Motorola-smartphones met een metalen behuizing. Dat klinkt niet heel significant, maar ís het wel. Het zorgt er namelijk voor dat dit toestel ontzettend stevig aanvoelt. Geen fragiel en goedkoop plastic, maar een elegant metalen design dat prettig in de hand ligt én tegen een stootje kan.

Achterop vind je een 16 megapixel-camera met een dubbele led-flitser. Die zorgt ervoor dat je zelfs in situaties met weinig licht nog de meest heldere foto’s kan maken. De camera kan bovendien razendsnel scherp stellen, waardoor je geen moment hoeft te missen.

Een andere welkome feature, is de aanwezigheid van dual-sim ondersteuning. Dat betekent dat er ruimte is voor twee simkaarten tegelijk. Handig als je bijvoorbeeld vlak bij de grens woont, of aparte nummers hebt voor werk en privé. Zo ben je toch altijd op beide bereikbaar.

Lees verder na de advertentie.

Gebruikers reviews Motorola Moto M

0

nog geen reviews

Beoordeling

5 sterren
0 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu