Motorola Moto Z2 Force

Motorola Moto Z2 Force: forse, stootbestendige smartphone

Deze Motorola-smartphone straalt kracht uit aan alle kanten. Niet alleen met de Snapdragon 835-chipset die voor uitstekende prestaties zorgt, maar ook met de stevige behuizing. Je zou het met dit strakke design haast niet zeggen, maar de Moto Z2 Force is één van de stevigste smartphones op de markt. Het toestel is stof- en waterdicht en valbestendig.

Motorola heeft ervaring met stevige smartphones. Het bedrijf bracht al eerder de Moto X Force en Moto Z Force uit. Die telefoons beschikten ook al over een degelijke behuizing met onder andere krasvrij glas. Met de Moto Z2 Force gaat de fabrikant echter nog een stapje verder. Het toestel voldoet aan de MIL-STD810G-standaard, wat betekent dat hij moeiteloos een val van anderhalve meter overleeft.

Lees verder na de advertentie.

Motorola Moto Z2 Force in vogelvlucht

Eigenlijk wordt de Moto Z2 Force pas op 25 juli officieel onthuld. Veel specificaties zijn echter uitgelekt en onderstaand lijstje geeft een goed idee van wat je kunt verwachten. Houd deze pagina in de gaten voor het laatste nieuws.

  • 5,5 inch-amoled-scherm met resolutie van 2560 bij 1440 pixels
  • Dubbele 12 megapixel-camera achterop, 8 megapixel-camera voorop
  • Loopt op Android 7.1 Nougat met snelle update naar Android 8.0
  • Snapdragon 835-chip met 4GB RAM
  • 64GB aan uitbreidbare opslagruimte

Meer over de Motorola Moto Z2 Force

Smartphones zijn tegenwoordig nogal breekbaar. Stijlvolle smartphones met glazen behuizingen die haast breken als je er naar kijkt, zijn overal te vinden. Daarom is het wel zo fijn om soms een toestel te hebben dat echt tegen een stootje kan. De Moto Z2 Force is geschikt voor elk scenario. Of je nou de wildernis in trekt, of een weekendje in het zwembad besteedt: alles kan. Het toestel is stof- en waterdicht én stootbestendig.

Die kracht zien we ook terug aan de binnenkant. Niet alleen met de Snapdragon 835-chip, die zorgt voor goede prestaties. De dubbele 12 megapixel-camera helpt ook aanzienlijk. De extra lens achterop zorgt er namelijk voor dat je betere foto’s schiet in situaties met weinig licht. Zo heb je ook ‘s avonds of op een feestje nog fraaie foto’s.

Lees verder na de advertentie.

Gebruikers reviews Motorola Moto Z2 Force

0

nog geen reviews

Beoordeling

5 sterren
0 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu