Motorola Razr 3

Let op: op het moment van schrijven is de Motorola Razr 3 nog niet officieel aangekondigd. De informatie op deze pagina is dan ook gebaseerd op betrouwbare geruchten en lekken. Na de officiële presentatie werkt Android Planet deze pagina bij met alle informatie, inclusief de prijs- en releasedetails.

De Motorola Razr 3 wordt een opvouwbare klaptelefoon met een razendsnelle processor. Op deze pagina lees je alles over het toestel.

Lees verder na de advertentie.

Motorola Razr 3 in het kort

De vouwbare Motorola Razr 5G stamt alweer uit 2020 en dus is het hoog tijd voor een opvolger. De Razr 3 krijgt waarschijnlijk betere specificaties dan eerdere modellen uit deze reeks. Dat waren ondanks hun futuristische vorm eigenlijk midrange smartphones. De Razr 3 draait volgens geruchten op de Snapdragon 8 Gen 1-chip, de snelste processor van dit moment. Een echt high-end toestel dus.

Daarnaast zou het ontwerp op de schop gaan. Dat is nodig ook, want in vergelijking met de concurrerende Samsung Galaxy Z Flip 3 ziet de huidige Razr 5G er inmiddels nogal ouderwets uit. De Samsung heeft een hipper design en is nog waterdicht ook.

motorola razr 5g
De Motorola Razr 5G

De Razr 3 zou opengeklapt een scherm van 6,7 inch hebben. Dankzij de hoge verversingssnelheid van 120Hz zal het beeld er zeer soepel uitzien. Op de achterkant van de Razr 3 zijn volgens geruchten een 50 megapixel-hoofdcamera en 13 megapixel-aanwezig. De selfiecamera heeft een resolutie van 32 megapixel.

Aankondiging nog niet bekend

Wanneer Motorola de Razr 3 aankondigt, is momenteel nog niet bekend. Vermoedelijk zien we het toestel ergens in het voorjaar van 2022 verschijnen.

Ook het prijskaartje is nog een vraagteken. De Razr 5G kostte maar liefst 1499 euro. Samsungs vergelijkbare Z Flip 3 heeft een prijs van 999 euro. Motorola zal dus flink moeten zakken om de Razr 3 tot een succes te maken.

Motorola Razr 3 prijzen vergelijken

Bekijk product

We hebben momenteel geen Motorola Razr 3 prijzen. Bekijk alle Motorola smartphones.

Alle Motorola smartphones met prijzen

Lees verder na de advertentie.

Gebruikers reviews Motorola Razr 3

0

nog geen reviews

Beoordeling

5 sterren
0 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Thema's Video's