De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

1 april 2017: dit zijn de leukste grappen van Google en anderen

Erwin Vogelaar
1 april 2017, 9:47
2 min leestijd
1 april 2017: dit zijn de leukste grappen van Google en anderen

We zetten de leukste 1 april 2017-grappen op een rijtje. Van Google Wind om de regen weg te waaien tot de ultieme wearable met de T-Mobile ONEsie.

Lees verder na de advertentie.

1 april 2017

We kunnen het nieuws niet vertrouwen vandaag, dus daarom zetten we de leukste 1 april-grappen voor je op een rij. Google en andere tech-bedrijven hebben weer hun best gedaan om zo grappig mogelijk uit de hoek te komen.

Google Nederland: Google Wind

Zo heeft Google Nederland Armin van Buuren en Piet Paulusma geregeld om het over een bijzondere uitvinding te hebben. Het regent te vaak in Nederland, dus Google heeft zijn cloudplatform ingeschakeld om hier wat aan te doen. Vanaf vandaag alleen maar regen als je het echt wil.

Van de makers van Google Home: Google Gnome

Google Home is een handige toevoeging aan je huis, maar hoe zit het met je tuin? Daar heb je nu Google Gnome voor. Die helpt je met al je vragen als je buiten zit. Pas wel op dat je geen vragen voor Google Home aan Google Gnome stelt, want dan krijg je ruzie.

Google Japan introduceert een bijzonder toetsenbord

Wat is er fijner dan bubbeltjesplastic indrukken? Google Japan combineert dit genot met het gebruik van een toetsenbord. Zet wel even je ondertiteling aan bij het kijken van deze video.

Nieuwe accessoires voor je Chromebook

Vervelend dat Android allerlei leuke accessoires krijgt, maar Chromebooks niet? Daar komt nu verandering in in met de Chromebook Groupie Stick, Chromebook Cardboard en een manier om je Chromebook aan je arm te bevestigen voor tijdens het sporten.

1 april 2017

Google Maps wordt PacMaps

Open Google Maps op je smartphone en je kunt Ms PacMan spelen in je omgeving. Dit idee is een herhaling van de grap uit 2015, maar het blijft leuk om te doen.

1 april 2017

T-Mobile wearable voor je hele lichaam

T-Mobile komt met de eerste wearable voor je hele lichaam: de T-Mobile ONEsie. Onze lichamen zijn veel te complex om met een bandje om onze pols in de gaten te houden. Ook biedt het roze pak allerlei voordelen.

Duolingo leert je de taal van millennials

Met Duolingo kun je makkelijk allerlei talen leren. Nu is het ook mogelijk om als ouder of grootouder de nieuwe generatie beter te snappen. Leer de taal van emoji.

1 april 2017

Honor is je BFF

Honor wil je beste vriend zijn met Honor BFF. Krijg constant complimentjes van je telefoon en de motivatie om je beste zelf te zijn. Zo heb je geen echte vrienden meer nodig.

1 april 2017

Batterijtechnologie OnePlus nu ook voor mensen

OnePlus is dol op zijn batterijtechnologie. Daarom kunnen we nu het nu ook als mensen gebruiken, om zo met wat meer energie aan onze dag te beginnen.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu