De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Dit zijn de leukste 1 aprilgrappen van Google en andere bedrijven

Erwin Vogelaar
1 april 2018, 11:09
3 min leestijd
Dit zijn de leukste 1 aprilgrappen van Google en andere bedrijven

Het is vandaag 1 april, dus je kunt niets vertrouwen. Wel kun je genieten van een hoop leuke 1 aprilgrappen van Google en andere bedrijven. We zetten de beste voor je op een rij.

Lees verder na de advertentie.

Leukste 1 aprilgrappen van Google en anderen

Op 1 april denken een hoop bedrijven leuk uit de hoek, maar zoals elk jaar zijn de meeste grappen best wel slecht. Daarom zetten wij de leukste 1 aprilgrappen van Google en andere bedrijven voor je op een rijtje, met dit jaar onder andere Waar is Wally?, retro Pokémon, je smartphone ontgrendelen met je tong en meer.

Google Maps: Waar is Wally?

Open je vandaag Google Maps, dan duikt Wally plots op. Tik je op hem, dan kun je Waar is Wally? spelen. In Google Maps reis je naar verschillende locaties waar Wally aan het rondwandelen is. Vervolgens mag je hem in ouderwetse Waar is Wally?-plaatjes opzoeken. Heb je al een keer op Wally getikt, dan vind je de game terug in het menu bij ‘Locatie delen’. Waar is Wally? speel je in de app of je browser.

1 aprilgrappen

Download Google Maps in Google Play (gratis)

Files Go: Slechte grappen vinden

Met Files Go maak je makkelijke ruimte vrij op je smartphone en nu kan de app ook slechte grappen verwijderen. Via blockchain, neurale netwerken en virtual reality zoekt Files Go de slechte grappen voor je op en gooit ze weg. Maar gooit de app zich vandaag dan ook zelf weg?

Download Files Go in Google Play (gratis)

Pokémon GO: 8-bit

De Pokémon in Pokémon GO hebben een 8-bit-makeover gekregen, zogenaamd twee keer zo scherp als 4K. Je vindt de nieuwe ouderwetse stijl in je Pokédex. Stiekem zien de 8-bit-Pokémon er fantastisch uit, en hopen we dat deze stijl een optie blijft in de app.

1 aprilgrappen

Download Pokémon GO in Google Play (gratis)

T-Mobile: Sidekicks

Ken je de Sidekick van T-Mobile nog? Het toestel had een scherm dat weggeschoven kon worden om een toetsenbordje tevoorschijn te toveren. Op deze manier kon je razendsnel tekstberichtjes sturen. De Sidekick is nu terug als Sidekicks: schoenen. Stop een simkaart in de zool en steek de veters in je oren.

Pindrop: Tongueprinting

Hoe ontgrendel jij je smartphone? Doe je dat met een pincode, je vingerafdruk of door je gezicht te laten zien? Het bedrijf Pindrop heeft nu de volgende stap: ontgrendel door je scherm te likken. Yum! En bah.

Tech21: FlexChoch

Als je toch je smartphone likt, pak dan direct het hoesje ook mee. Tech21 maakt een smartphonehoesje gemaakt van chocolade. Je toestel blijft veilig na een val van drie meter en is daarna nog lekker ook.

Picnic: Hyperloop of Things

Supermarkt Picnic was er al vroeg bij dit jaar. Al een week geleden plaatste het bedrijf onderstaande video, waaruit blijkt dat de supermarkt in Gouda een hyperloop gaat gebruiken om de boodschappen binnen enkele minuten te bezorgen.

Razer: Project Venom v2

Deze energydrink van Razer gaat verder dan een stoot caffeïne en suiker. Word een demigod met behulp van nanomechaniche robots, om zo extra goed te kunnen gamen.

Heb je zelf nog leuke grappen gezien? Deel ze in de reacties!

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu