10 cent aanbiedingen werken niet met oude Android Market app

Redactie
12 december 2011, 18:26
1 min leestijd
10 cent aanbiedingen werken niet met oude Android Market app
10 cent aanbiedingen werken niet met oude Android Market app

Dat Google bezig is met een grote kortingsactie in de Android Market zal de vaste bezoeker van Planet Android niet zijn ontgaan, maar als je een oudere versie van de Android Market op je telefoon hebt staan dan misschien wel. De aanbiedingen blijken alleen geldig te zijn met de nieuwste versie van de Android Market. Er zijn waarschijnlijk enkele honderdduizenden gebruikers die geen toegang hebben tot de 10 cent aanbiedingen omdat ze nog van een oude versie van de Android Market gebruikmaken.

Om de laatste versie van de Android Market kun je naar de website van de Android Market zelf gaan en hier de Android Market app downloaden. Je kan ook op je telefoon de Android Market bezoeken en vervolgens deze updaten zoals je normaal je apps update. Staat er geen update voor de Android Market tussen dan kun je ook nog het losse installatiebestand hier downloaden en deze proberen te installeren.

Lees verder na de advertentie.

Een ander probleem met de Android Market is dat je vooralsnog alleen maar apps kunt kopen als je een creditcard hebt. Aangezien je minimaal achttien jaar moet zijn om een creditcard aan te vragen loop je als jonge gebruiker veel voordeel mis. Het is echter ook mogelijk om een losse prepaid creditkaart te bestellen die je kunt opwaarden via iDeal. Het duurt wel even voordat je hem hebt maar zo kun wel legaal apps aanschaffen.

Downloaden via Android Market: Android Market (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu