De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

’19 oktober nieuwe datum presentatie Nexus Prime en Ice Cream Sandwich’

Redactie
12 oktober 2011, 17:43
1 min leestijd
’19 oktober nieuwe datum presentatie Nexus Prime en Ice Cream Sandwich’
'19 oktober nieuwe datum presentatie Nexus Prime en Ice Cream Sandwich'

Engadget meldt op basis van een anonieme bron dat de Nexus Prime presentatie op 19 oktober zal worden gehouden. Ook de plaats is wederom gewijzigd, de aankondiging gaat nu plaatsvinden in Hong Kong. Rond dezelfde tijd is ook de AsiaD: All Things Digital aan de gang in Hong Kong waarbij veel internationale pers vertegenwoordigd zal zijn, dus de kans is aanwezig dat deze nieuwe datum ook daadwerkelijk klopt.

Een nieuwe dag, een nieuw lading geruchten of lekken over de Nexus Prime en Ice Cream Sandwich. Een opvallend gerucht is dat Samsung en Google de Nexus Prime presentatie niet hebben uitgesteld vanwege de dood van Steve Jobs, maar dat ze dit gedaan zouden hebben omdat gepatenteerde technologie uit Ice Cream Sandwich moest worden gehaald. Iets wat niet erg waarschijnlijk is en bijzonder ongepast zou zijn als dit daadwerkelijk het geval was.

Lees verder na de advertentie.

Gisteren werd al bekend dat op korte termijn een nieuwe datum voor het Samsung Mobile Unpacked evenement getiteld Google Episode bekend zal worden. Hoe de nieuwe Nexus Prime er precies gaat uitzien is nog niet helder. Wel dat het een een telefoon is gemaakt door Samsung en voorzien van de nieuwe versie van Google’s mobiele besturingsysteem Android genaamd Ice Cream Sandwich.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu