De Samsung Galaxy S23 Ultra nú hoge korting + € 200 cashback

Wake-up Call: eindeloos scrollen in LauncherPro; Brothers in Arms 2 is uit

Redactie
8 december 2010, 8:00
2 min leestijd
Wake-up Call: eindeloos scrollen in LauncherPro; Brothers in Arms 2 is uit
wake-up-call

LauncherPro 0.8.2 is uitgebracht met nieuwe functies als eindeloos scrollen en de weergave van recente applicaties. Verder: Gameloft brengt Brothers in Arms 2 uit en eerste custom roms met Gingerbread verschijnen. Het is vandaag woensdag 8 december 2010, de tijd is 8:00 uur, het wordt een bewolkte winterdag met een middagtemperatuur van 0 graden ºC en dit is je Wake-up Call: al het korte snacknieuws over Android in één bericht gebundeld.

Lees verder na de advertentie.

LauncherPro 0.8.2: recente applicaties & virtual looping

launcherpro

De nieuwste versie van LauncherPro is uitgebracht. Versie 0.8.2 brengt twee grote verbeteringen: virtual looping en recente applicaties. Dankzij virtual looping kun je eindeloos doorscrollen. Wanneer je bij het eerste homescreen bent, en je scrolt naar links, dan ga je automatisch naar de laatste homscreen. Daarnaast heeft 0.8.2. een nieuwe pop-up met de meest recente applicaties. LauncherPro is gratis te downloaden door de onderstaande QR-code te scannen.

Gameloft brengt Brothers in Arms 2 uit

brothers

Gameloft heeft een nieuw spel uitgebracht: Brothers in Arms 2: Global Front HD. Strijd op vijf verschillende locaties (o.a. Duitsland, Noord-Afrika en Normandië) ten tijde van de Tweede Wereldoorlog tegen het Duitse leger. Kies uit een flinke reeks wapens en voertuigen en trek ten strijde tegen je online-vrienden. Het spelletje kost vijf euro en is verkrijgbaar via de website van Gameloft.

Eerste custom roms met Gingerbread verschijnen

De eerste custom roms met Gingerbread duiken op. Deze roms zijn nog verre van stabiel, aangezien de SDK pas gistermiddag is uitgebracht door Google. Het is daarom ook nog niet verstandig om Android 2.3 nu al te installeren. De heren van XDA geven dan ook als advies: “onbruikbaar, behalve als je van plan bent om te ontwikkelen.” Hieronder zie je hoe Gingerbread draait op de HTC Wildfire. Wij van Android Planet laten je weten wanneer de eerste goede Gingerbread-roms verschijnen. Houd ons dus in de gaten!

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu