200 euro kostende KT Identity Tab krijgt 1 GHz processor

kt identity tabSteeds meer fabrikanten komen met een tabletcomputer met Android als besturingssysteem. De nieuwe KT Identity Tab van het Koreaanse bedrijf KT kost slechts 200 euro en heeft een 1 GHz processor aan boord. De tabletcomputer kan verbonden worden met een HDMI apparaat en heeft een drie megapixel camera. De tablet-pc lijkt een beetje op de iPad, maar dat vinden we helemaal niet erg.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


De KT Identity Tab krijgt 8 GB intern geheugen en een TV tuner. Daarnaast kun je gemakkelijk op het internet surfen. Korea Telecom maakt gebruik van een LCD TFT paneel. Dit is een groot verschil met de Samsung Galaxy Tab, die een (Super) AMOLED-scherm krijgt.

Verder heeft de Identity Tab een lichtsensor, een plekje voor een SD-kaart, een versnellingsmeter en multitouch-ondersteuning.

200 euro vinden wij erg betaalbaar voor een degelijke tabletcomputer. Houd eBay in de gaten!

Via: Android community

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.