2009 is het jaar van de iPhone, 2010 het jaar van Android!

awardGisteren was het dubbel feest: de winnaars van de Android Developer Challenge 2 werden bekendgemaakt, maar we hadden intern ook iets te vieren: onze andere website (iPhoneclub.nl) won een Dutch Bloggie voor de meest populaire website van 2009. Dat was een grote verrassing, want met concurrenten als Geen Stijl en Dutch Cowgirls hadden we eigenlijk het idee dat het niet zoveel zin had om naar de prijsuitreiking in Den Haag te gaan. We zijn erg blij met de prijs maar het is voor ons geen reden om nu achterover te leunen. We zijn juist extra gemotiveerd om ook van Planet Android net zo’n succes te maken. Iemand voorspelde ons ooit dat Android nog veel populairder gaat worden dan de iPhone. Gisteren won de iPhone nog een prijs als beste product van 2009, maar volgend jaar moet dat natuurlijk een Android-toestel zijn, nu zoveel fabrikanten zich erop hebben gestort. Wie zin heeft om daaraan mee te werken: goede auteurs zijn altijd welkom!

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Aanmelden kan via het contactformulier. We zoeken met name mensen die zich op een bepaald onderwerp willen specialiseren, bijvoorbeeld Android-games, productiviteitsapps voor Android, nieuwe toestellen of bijvoorbeeld allerlei overige apparaten (netbooks, PMP’s, tablets) die op Android draaien. We zoeken enerzijds mensen die zeer goede kennis hebben van een bepaald onderwerp (goed kunnen schrijven is daarbij van iets minder belang, want we daar is eindredactie voor bedoeld) en anderzijds mensen die allround zijn en over uiteenlopende Android-gerelateerde onderwerpen een goed artikel kunnen maken.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.