Zo vind je jouw 9 beste Instagram-foto’s van 2016
Erwin Vogelaar

Net als in 2015, kun je nu weer je negen beste Instagram-foto’s van het afgelopen jaar vinden en deze nogmaals delen. Wat zijn jouw #2016bestnine?

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

#2016bestnine

Vorig jaar was #2015bestnine een groot succes. Via deze dienst kon je een collage krijgen van je negen beste Instagram-foto’s van 2015. Hiervoor werd uiteraard gekeken naar de foto’s met de meeste likes. Het resultaat was op te slaan en weer te delen om nog een stapel extra likes voor het einde van het jaar te scoren. Hoewel 2016 nog enkele weken te gaan heeft, is het nu al tijd om er achter te komen wat je beste foto’s van het afgelopen jaar waren. Wat zijn je #2016bestnine?

#2016bestnine

Om achter jouw negen beste Instagram-foto’s te komen kun je naar deze website gaan. Hier vul je jouw gebruikersnaam in, hoewel niets je tegenhoudt om de gebruikersnaam van iemand anders in te vullen. Vervolgens denkt de website even na en word je gepresenteerd met een afbeelding waarin jouw beste foto’s bij elkaar staan.

Je kunt er voor kiezen om een afbeelding met enkel de collage te krijgen, of om ook je Instagram-naam, het aantal likes en een bedankje er automatisch bij te plaatsen. Een afbeelding met alleen de foto’s is handig om op Instagram te plaatsen, terwijl de andere optie leuk is voor bijvoorbeeld Twitter of Facebook.

#2016bestnine

Je kunt de website het makkelijkste op je smartphone bezoeken. Zo kun je de afbeelding opslaan en direct weer delen. Uiteraard kun je via de website op je desktop hetzelfde doen.

2015bestnine

Vorig jaar was de gratis dienst in opspraak. 2015bestnine vroeg gebruikers na afloop te registreren voor toekomstige diensten. Deze mensen werden plots ingeschreven voor datingdienst Nine, waarbij je matches kunt vinden gebaseerd op deze gemaakte Instagram-collage. 2016bestnine vraagt deze keer niet om een registratie.

Lees het laatste nieuws over Instagram

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.