25GB gratis opslagruimte op Google Drive met Sense 5.5-update HTC One

Gijs Ettes
25 oktober 2013, 19:20
1 min leestijd
25GB gratis opslagruimte op Google Drive met Sense 5.5-update HTC One
htc-one-2

Als je je HTC One naar Android 4.3 met HTC Sense 5.5 bijwerkt en vervolgens voor januari 2016 de Google Drive-app opent, krijg je twee jaar lang de beschikking over 25GB extra gratis opslagruimte op Google Drive.

Hiermee komt je totale opslagruimte op Google Drive en de andere diensten van Google op maar liefst 40GB uit. Standaard krijg je al de beschikking over 15GB van Google.

De update naar Android 4.3 en HTC Sense 5.5 is sinds donderdag aan zijn Nederlandse uitrol bezig, wat natuurlijk goed nieuws is voor Nederlandse One-bezitters.

Lees verder na de advertentie.

Er is slechts één kanttekening aan de actie van HTC: als je een ontwikkelaars-versie van de HTC One hebt, krijg je niet de mogelijkheid om de 25GB aan extra opslagruimte te claimen.

Android 4.3 en HTC Sense 5.5

Met de update voor Sense wordt het onder andere mogelijk om de HTC-functie BlinkFeed uit te schakelen, mocht deze je niet zo bevallen. Er is tevens een nieuwe interface voor de galerij-app, muziekspeler en Video Highlights aanwezig.

Verder introduceert Android 4.3 een nieuwe app voor de camera, de mogelijkheid om telefoonnummers automatisch in te vullen, ondersteuning voor bluetooth smart plus avrcp 1.3 en ondersteuning voor beperkte gebruikersprofielen. Met die toevoegingen moet het huidige topmodel van HTC weer helemaal klaar voor de toekomst zijn.

Lees meer over HTC

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

HTC One M7
HTC One M7

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu