De Samsung Galaxy A54: Ruil in en krijg tot €80 extra terug!

27 oktober niet de nieuwe datum voor Nexus Prime lancering

Redactie
8 oktober 2011, 14:55
1 min leestijd
27 oktober niet de nieuwe datum voor Nexus Prime lancering
27 oktober niet de nieuwe datum voor Nexus Prime lancering

In tegenstelling tot eerder berichten zal de Nexus Prime lancering niet op 27 oktober worden gehouden. Na het uitstellen van het Samsung Mobile Unpacked event getiteld ‘Google Episode’ vanwege de dood van Apple-topman Steve Jobs werd al vlug bekend dat 27 oktober de nieuwe lanceerdatum zou worden. Nu blijkt dat Samsung die dag wel een evenement houdt in Londen, maar dat deze niet in samenwerking met Google zal zijn.

Wanneer de nieuwe Nexus Prime en Ice Cream Sandwich dan wel voor het eerst aan het grote publiek getoond zal worden is nog niet duidelijk. Vermoedelijk gaat Samsung 27 oktober in Londen de Samsung Galaxy Tab 7 Plus lanceren, of de Samsung Galaxy Note uitrollen. Het kan ook zo zijn dat Samsung haar nieuwe Windows Phone 7 toestellen gaat aankondigen, aangezien tegelijkertijd Nokia World wordt gehouden in dezelfde stad.

Lees verder na de advertentie.

Samsung en Google zouden de Nexus Prime lancering hebben uitgesteld vanwege de dood van Steve Jobs en ze zouden niet willen dat de begrafenis van de Apple-oprichter samen zou vallen met hun grote aanval op de deze week aangekondigde iPhone 4S. Volgens de laatste berichten zou de begrafenis van Steve Jobs gisteren al gehouden zijn.

Bron: Pocket-lint

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu