3D-films kijken op de Supernova X1 tabletcomputer

supernova x1In China is een 3D-tabletcomputer opgedoken. Deze tabletcomputer maakt gebruik van de autostereoscopische technologie, net zoals de Nintendo 3DS. Anders gezegd: om 3D-beelden te bekijken heb je geen 3D-brilletje nodig. En het leukste is dat de tablet-pc op Android draait. De kans is groot dat de zogenaamde Supernova X1 tijdens de IFA in Berlijn te zien is.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Verder is er nog niets bekendgemaakt over de Supernova X1. Waarschijnlijk zit er een krachtige processor in dit apparaat, maar dit is nog niet zeker.

Wij zijn erg benieuwd naar de 3D-capaciteiten van deze tabletcomputer. Is dit de toekomst op het gebied van tablets?

Hieronder een video van de tabletcomputer. Wij kregen hoofdpijn van de achtergrondmuziek, dus zet het geluid van je computer uit. De beelden laten enkele functies van de tablet-pc zien. Wij zijn onder de indruk, hoewel er nog veel te verbeteren valt.

Wat vind jij ervan?

Via: TabletCrunch

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.