Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

Dit zijn onze 5 Netflix-tips van februari 2017

Erwin Vogelaar
28 februari 2017, 20:31
3 min leestijd
Dit zijn onze 5 Netflix-tips van februari 2017

Uit het grote aanbod van nieuwe films en series op Netflix geven wij onze Netflix-tips februari 2017. Deze mag je echt niet missen.

Lees verder na de advertentie.

Netflix-tips februari 2017

Er wordt teveel toegevoegd op Netflix. Aangezien wij toch al een hoop kijken, kiest Android Planet elke maand de topseries en -films uit, zodat jij niet door het aanbod hoeft te spitten. Deze tips werden in februari of eind januari op Netflix toegevoegd. Het was een maand met veel komedie, maar ook documentaires over design en een spannende film gebaseerd een waargebeurd verhaal.

1. Abstract (seizoen 1)

Wat zit er achter de wereld van design? De fascinerende documentaireserie Abstract neemt je elke aflevering mee voor een kijkje in het leven van een creatief persoon, die op een of andere manier bezig is met design. De serie volgt een illustrator, fotograaf, ontwerper van Nike-schoenen, architect, interieurdesigner, stage designer en auto-ontwerper. Iedereen heeft een eigen proces en dat wordt stuk voor stuk fascinerend in beeld gebracht.

→ Vind Abstract op Netflix

2. Santa Clarita Diet (seizoen 1)

Wat als je plots je complete maaginhoud uitkotst en vervolgens alleen nog maar mensenvlees wil eten, maar je daarnaast ook voor je gezin en baan als makelaar wil zorgen? En dat je dan ook nog eens tussen twee politieagenten in woont? Het zal je maar gebeuren. Dit gegeven zorgt in Santa Clarita Diet voor een hilarische komedie met leuke rollen van Drew Barrymore en Timothy Olyphant. Er zijn al genoeg series die het zombiethema veel te serieus nemen, dus dit is een frisse manier om naar de ondoden te kijken. Al is zeker de eerste aflevering niet aan te raden om tijdens het eten te kijken.

https://www.youtube.com/watch?v=dEIG_MB-ExE

→ Vind Santa Clarita Diet op Netflix

3. Please Like Me (seizoen 4)

Uit Australië komt deze fantastische komedieserie over de jonge Josh die nog uitzoekt wie hij is, en zijn vrienden en familie die hem daarbij helpen. De serie weet een stapel serieuze onderwerpen te bespreken, die je niet snel in een andere komedieserie tegenkomt. Zaken als depressie, angsten en zelfmoord worden eerlijk, mooi en zonder te spotten besproken, terwijl humor altijd om de hoek ligt. Seizoen 4 is helaas het laatste seizoen, maar nu kun je wel mooi de volledige serie in één keer bingen.

→ Vind Please Like Me op Netflix

4. 127 Hours

Iemand die graag alles op zichzelf doet, reist door de Grand Canyon heen zonder dit aan iemand te vertellen. Dan gaat het goed mis als er tijdens het klimmen een steen losraakt, hij in een ravijn glijdt en die steen op zijn arm terecht komt. Hoe komt hij weg? Hoelang kan hij daar overleven? De spannende film is gebaseerd op een waargebeurd verhaal.

→ Vind 127 Hours op Netflix

5. Crazy Ex Girlfriend (seizoen 2)

Crazy Ex Girlfriend is een wat ongelukkige naam voor een hilarische serie. In het eerste seizoen liet hoofdpersonage Rebecca haar succesvolle baan achter om haar jeugdliefde achterna te gaan. In het tweede seizoen gaat dit verhaal verder, met enkele interessante plotwendingen. De serie is een van de weinige musicalkomedies, waarin de personages zo nu en dan in zang uitbarsten. De meeste van deze nummers zijn tevens bijzonder grappig. Hoogtepunt in dit seizoen: een weerfenomeen krijgt zijn eigen aflevering en stem.

→ Vind Crazy Ex Girlfriend op Netflix

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu