Tip: 5 redenen om juist nu voor deze Huawei-smartphone te kiezen (ADV)

Redactie
9 mei 2017, 12:12
4 min leestijd
Tip: 5 redenen om juist nu voor deze Huawei-smartphone te kiezen (ADV)

Sinds kort gelden er strenge regels bij aankoop van een dure smartphone met abonnement. Met deze Huawei-smartphone heb je gelukkig géén gedoe met telefoonkrediet of andere ingewikkelde regels!

Een beetje Nederlander houdt rekening met de prijs, maar met smartphones zijn we soms toch geneigd om voor uitspattingen te gaan. Dat terwijl een goede smartphone helemaal niet duur hoeft te zijn, zeker als je voor Android kiest. Sterker nog: terwijl toptoestellen duurder worden, wordt de prijs-kwaliteitverhouding van budgetsmartphones juist steeds beter.

Er is geen enkele reden om nog te veel te betalen. Bij Telfort haal je de Huawei P9 Lite en andere Huawei-smartphones extra voordelig in huis. Smartphones die van alle gemakken zijn voorzien, zonder dat je de hoofdprijs hoeft te betalen. Dit zijn 5 redenen om de P9 Lite nu in huis te halen.

1. WFT per 1 mei: WTF is het?

WFT staat voor de Wet op het Financieel Toezicht. Die wet heeft sinds kort een grote invloed op de smartphones die je koopt. Kies je voor een abonnement met smartphone, dan kan dit zomaar invloed hebben op je kredieten. Voor de exacte details kun je het beste contact opnemen met je financieel expert.

Providers en webwinkels zijn verplicht om een inkomenscheck te doen voor je die nieuwe smartphone bij je abonnement mag bestellen. Bovendien wordt je aankoop geregistreerd bij het Bureau Kredietregistratie. Dát heeft weer gevolgen voor je maximale hypotheek. Kies je voor een duurdere telefoon of topmodel, dan kan dit zomaar invloed hebben op je kredieten. Voor de exacte impact kun je zelfs het beste contact opnemen met een financieel expert.

Gelukkig valt er aan de nieuwe regels te ontsnappen. Ze gelden namelijk alleen voor smartphones duurder dan 250 euro. Je snapt het al: met de Huawei P9 Lite heb je daar dus geen last van. Dit toestel is voordelig genoeg dat je geen kredietcheck krijgt, en dat hij geen invloed heeft op je maximale hypotheek.

2. Vlaggenschipdesign met vingerafdrukscanner

Maar waarom dan specifiek de Huawei P9 Lite? Omdat je daarmee het design en gemak van een vlaggenschip in huis haalt, voor een fractie van de prijs. Zo beschikt de P9 Lite over hetzelfde stoere, moderne design als de gewone P9. Het voelt stevig, maar toch stijlvol aan.

En, niet vergeten: dezelfde features! Zo is achterop een vingerafdrukscanner te vinden, waarmee je je toestel goed beveiligt en snel ontgrendelt. Onderop bevinden zich speakers, aan de voorkant een lekker groot 5,2 inch-scherm mét een full hd-resolutie.

Huawei P9 Lite Android 7.0-update

3. Krachtige hardware voor vlotte apps

Je zou het haast niet verwachten met zo’n lage prijs, maar de P9 Lite kan qua prestaties prima mee met smartphones die honderden euro’s duurder zijn. Huawei heeft het toestel namelijk uitgerust met een krachtige 2GHz-processor met acht cores. Klinkt ingewikkeld, maar het betekent dat apps ontzettend vlot lopen. WhatsApp, je camera, de browser: alles gaat zonder haperen.

Bovendien is het toestel nog verrassend energiezuinig. Met een volle accu kun je de P9 Lite al gauw anderhalve dag zonder opladen gebruiken. Er zit zelfs een accumanager ingebouwd die het verbruik verder terugdringt. Met de ‘Ultra’-modus kun je zelfs meerdere dagen zonder opladen!

4. Telfort-abonnement: voordelig, snel en betrouwbaar

Met een abonnement van Telfort haal je het maximale uit de Huawei P9 Lite, terwijl de prijs lekker laag blijft. Kies bijvoorbeeld voor een simpel abonnement zonder data, als je toch altijd in de buurt van wifi bent. Of je kunt voor 25 euro onbeperkt bellen én profiteren van een monsterlijk grote databundel van 5000MB per maand. Elk abonnement biedt gratis onbeperkt sms’en.

Met Telfort ben je verzekerd van het betrouwbare KPN-netwerk. Dat betekent dat je overal in Nederland toegang hebt tot razendsnel internet via 4G. Niet alleen in Nederland trouwens: vanaf 15 juni zijn je bel- en databundels zelfs in de hele EU geldig!

Telfort 3G-netwerk

5. Telfort CombiVoordeel

Heb je ook vast internet of digitale televisie bij Telfort, dan krijg je nog meer voordeel. Met Telfort CombiVoordeel worden klanten namelijk extra beloond. Heb je meerdere abonnementen bij de provider, dan kun je kiezen uit acties als vijf euro extra korting per maand of gratis FOX Sports Eredivisie. Met Telfort Thuis worden je MB’s en belminuten nog eens verdubbeld.

Bestel nu de Huawei P9 Lite bij Telfort!

huawei p10
Huawei P9 Lite Zwart
✔ Telfort (betrouwbaar KPN netwerk)
✔ 1000 MB data
✔ 300 Minuten
✔ Onbeperkt SMS’en
✔ Super snel 4G
✔ MB’s en Min die over zijn neem je mee
Meer informatie Naar shop
Heeft dit artikel je geholpen?

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu