De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

5 redenen om nu de Galaxy S7 bij KPN te bestellen (ADV)

Thomas Haenen
21 november 2016, 16:35
3 min leestijd
5 redenen om nu de Galaxy S7 bij KPN te bestellen (ADV)

De Samsung Galaxy S7 ligt al een aantal maanden in de winkels. Toch is dit hét moment om het toestel in huis te halen, vooral in combinatie met een abonnement van KPN. Wij geven je vijf redenen waarom.

1. Galaxy S7 cashback actie

Al sinds dit voorjaar is de Samsung Galaxy S7 de beste Android-smartphone van het moment. Met zijn dunne design, haarscherpe scherm en camera van wereldklasse excelleert het toestel op vrijwel elk gebied.

Toch is dit pas écht het moment om de Galaxy S7 in huis te halen. Tot en met 4 december kun je namelijk profiteren van een tijdelijke cashback actie. Bij aankoop van het toestel krijg je 50 euro retour. De Galaxy S7 Edge, een grotere variant met gebogen scherm, biedt zelfs nog meer voordeel. Daarbij krijg je namelijk 100 euro retour! Je krijgt de korting óók in combinatie met een abonnement, dus sla snel je slag bij KPN. Zo zijn deze uitstekende Android-smartphones ook nog eens verrassend voordelig.

samsung beveiligingsupdate juli

2. KPN maakt internet op vakantie voordelig

Ga je tijdens de feestdagen nog een paar dagen weg? Al wat wintersport gepland voor het begin van volgend jaar? Met een abonnement van KPN zit je goed. De nieuwe abonnementen van de provider kunnen namelijk gratis gebruikt worden binnen de hele Europese Unie.

Dat lees je goed: je kunt vrijuit internetten en bellen, bijna overal in Europa, zonder extra te betalen. Zo kun je WhatsAppen op de skilift, Netflix streamen aan het strand of Tinderen in tropische sferen. Geen gedoe met buitenlandbundels of addertjes onder het gras: de MB’s en belminuten die je in het buitenland hebt, gelden overal in de Europese Unie.

3. Extra voordeel met KPN Compleet

Neem je ook andere diensten af bij KPN, dan levert dat je verder voordeel op. Met KPN Compleet profiteer je namelijk van verschillende extra’s. Je kwalificeert voor KPN Compleet als je vast internet, digitale televisie of meerdere mobiele abonnementen hebt bij de provider.

release radar

De voordelen van KPN Compleet stapelen zich al snel op. Klanten met meerdere mobiele abonnementen op één adres krijgen bijvoorbeeld vijf euro korting per abonnement én kunnen onderling gratis bellen. Met een abonnement op vast internet wordt je mobiele databundel verdubbeld in omvang, terwijl je met digitale tv een gratis extra zenderpakket krijgt. Zo geniet je zonder extra kosten van het Pluspakket of Fox Sports Eredivisie.

4. Gratis Spotify Premium bij KPN 10GB-abonnement

De Galaxy S7 wordt geleverd met een ruime 32GB opslagruimte, meer dan genoeg voor al je favoriete apps, games en muziek. Met Spotify krijg je die opslagruimte zo vol. Heb je een betaald abonnement bij de populaire muziekdienst, dan kun je je afspeellijsten namelijk offline beschikbaar maken.

Bij een KPN abonnement met 10GB aan data per maand hoef je niet eens te betalen voor Spotify Premium. Je krijgt de muziekdienst er namelijk gratis bij! Voor een vast bedrag per maand kun je bovendien onbeperkt bellen, sms’en, én profiteren van een forse databundel van 10GB per maand.

kpn logo

5. Service én snel internet in het hele land

KPN is in elk opzicht een landelijk dekkend. Voorop staat natuurlijk het netwerk van de provider, waarmee je overal bereikbaar bent en altijd snel mobiel internet hebt. Je kunt eigenlijk altijd razendsnel internetten met 4G, en op sommige plekken is zelfs al 4G+ te vinden. Daarmee haal je maximumsnelheden van tot wel 225 Mbps!

Maar je kunt ook altijd en overal bij de provider terecht voor service. Bij tientallen winkels in het hele land staan experts klaar om je problemen op te lossen. Ook is KPN dag en nacht telefonisch én via sociale media bereikbaar. Met een belletje of een bericht op Facebook is je vraag zo beantwoord.

Heeft dit artikel je geholpen?

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu