5 Winnaars NL Android App wedstrijd bekend gemaakt

Redactie
29 januari 2009, 16:45
1 min leestijd

Vandaag zijn de 5 prijswinnaars van de Android applicatie wedstrijd bekend gemaakt in Amsterdam. De wedstrijd, uitgeschreven door T-Mobile, heeft enkele indrukwekkende applicaties opgeleverd. Lees hier meer over de winnaars.

Lees verder na de advertentie.

De Hoofdprijs Meter Maid: Makkelijk parkeren
Meter Maid is de applicatie die de wedstrijd gewonnen heeft. De ontwikkelaars Martin Koel en Alida Roskam gingen naar huis met een G1 met een jaar lang gratis internet en een retourticket naar San Francisco. De Meter Maid applicatie is een verbetering op het betaalde SMS parkeren. Het zorgt ervoor dat je gemakkelijk kunt betalen voor een parkeerplek. Het betaalverkeer loopt via het mobiele netwerk van de provider. Op deze manier betaal je alleen voor de minuten dat je echt geparkeerd staat. Je kan de parkeerplekken ook bookmarken voor een volgend bezoek.

De andere 4 winnaars
De volgende winnaars werden blij gemaakt met een G1 en een jaar lang gratis internet:

GigFinder (Ontwikkelaars: Roeland P. Landegent en Mark Bekkers)
Deze applicatie maakt gebruik van de database van Last.fm om concerten of feesten bij jou in de buurt te vinden

Backchannel (Ontwikkelaar: Eelco Lempsink)
Met behulp van deze applicatie kun je chatten met andere G1 gebruikers die op dezelfde Wifi HotSpot zitten. Je chat tegelijk met alle gebruikers, het is geen 1 op 1 chat. Deze applicatie kan bijvoorbeeld goed van pas komen op evenementen of conferenties.

Nukaart (Ontwikkelaars: Sander Steffann, Arjen Haayman, Max Dammers)
Nukaart geeft je actueel het laatste nieuws op basis van je locatie. Op een map kun je live zien wat erbij jou in de buurt in het nieuws komt.

Treasuremytext (Ontwikkelaar: Paul Stringer)
Met deze applicatie kun je SMS berichten die je op je G1 ontvangt opslaan op een website. Zo hoef je dus nooit bang te zijn dat je een belangrijk of waardevol SMSje per ongeluk wist.

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's