600.000 Galaxy Tabs over de toonbank

galaxy-tABSamsung laat weten dat het bedrijf 600.000 exemplaren van de Galaxy Tab heeft verkocht. Dit betekent dat er iedere minuut wereldwijd veertien Galaxy Tabs over de toonbank gaan. In Korea, de thuisbasis van Samsung, zijn er al meer dan 30.000 tabletcomputers verhandeld. De Galaxy Tab is op dit moment in meer dan dertig landen te koop, waaronder Nederland en België.

De Samsung Galaxy Tab is een tabletcomputer van Samsung, die draait op Android 2.2. Het is mogelijk om met deze tablet te telefoneren, internetten, sms’en en videobellen. Het scherm van de tablet-pc is met zeven inch een stukje kleiner dan de iPad van Apple, maar daardoor is de tabletcomputer van Samsung wel iets handzamer.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Het is nog onbekend hoeveel exemplaren van de Galaxy Tab in Nederland zijn verkocht. Gezien de relatief hoge verkoopprijs van 749 euro in vergelijking met andere landen als Engeland (515 euro, contractvrij) en de Verenigde Staten (475 euro, contractvrij) is het maar de vraag of de tabletcomputers hier als zoete broodjes over de toonbank gaan. Aan de andere kant worden de tabletcomputer gesubsidieerd door mobiele telecomproviders, waardoor consumenten het apparaat gratis kunnen krijgen bij een een- of tweejarig abonnement.

Meer weten over de Galaxy Tab? Lees de review van de Samsung Galaxy Tab op Android Planet!

Bron: Frandroid

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.