De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

‘Oppo komt met Find 5 Mini’

Gijs Ettes
11 juni 2013, 9:39
1 min leestijd
‘Oppo komt met Find 5 Mini’
Oppo Find 5 Mini

Volgens de Chinese site MyDrivers zou het eveneens Chinese Oppo met een kleine versie van de Find 5 komen. De Oppo Find 5 Mini heeft een 3,7 inch-scherm met een resolutie van 1280×720 pixels.

Lees verder na de advertentie.

Hiermee zou het beeldscherm bijna 400 pixels per inch bevatten, wat nog meer is dan bij de iPhone 5’s 326 pixels per inch. De Chinese site heeft daarnaast afbeeldingen met verschillende edities van de Oppo Find 5 Mini gepubliceerd, waarbij hij in het rood, groen, geel en blauw is te zien. De Find 5 Mini zou een quadcore-processor bevatten, maar MyDrivers is – net als over de resolutie van het scherm – nog niet helemaal zeker over de kloksnelheid van deze processor.

Het Chinese Oppo zou de Find 5 Mini in juli willen onthullen, en dan kan het nog wel even duren voordat het toestel naar Nederland komt. De Find 5 werd vorig jaar namelijk al aangekondigd en ligt pas sinds vorige maand in de Nederlandse winkels. Oppo lijkt met de mogelijke Oppo Find 5 Mini de concurrentie aan te gaan met de kleine toestellen van HTC en Samsung. Samsung heeft zijn Galaxy S4 Mini al aangekondigd, en over de One Mini verschijnen ook steeds meer geruchten.

Oppo Find 5 Mini
Heeft dit artikel je geholpen?

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu