De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

7 inch Android-tablet Toshiba Thrive aangekondigd

Redactie
28 september 2011, 12:29
1 min leestijd
7 inch Android-tablet Toshiba Thrive aangekondigd
7 inch Android-tablet Toshiba Thrive aangekondigd

Toshiba heeft een 7 inch Android-tablet aangekondigd die verdacht veel wegheeft van de originele 10 inch Thrive. De 7 inch Toshiba Thrive heeft een kleiner scherm, maar wel een vergelijkbare resolutie van 1.280×800. Het geheel wordt aangedreven door een 1 GHz NVIDIA Tegra 2 dual-core processor en draait op Android 3.2 Honeycomb. De 7 inch Thrive heeft twee camera’s, een 5 megapixel camera aan de achterkant en een 2 megapixel aan de voorkant om mee te videobellen.

De tablet zal 400 gram gaan wegen, en zo’n 12 mm dik worden. Dat is wat dunner dan de origine Thrive, onder meer omdat nu gekozen is voor mini-USB, micro-HDMI en MicroSD in plaats van de volledige varianten van deze aansluitingen. De backcover van de Thrive kan niet worden verwijderd, wat betekent dat de batterij niet vervangen kan worden. Ook GPS, Wi-Fi en Bluetooth zullen aanwezig zijn op de tablet, net als een 3.5 mm audio-aansluiting.

Lees verder na de advertentie.

De 7 inch Toshiba Thrive zal in december op de markt komen in de Verenigde Staten voor een prijs van onder de 400 dollar. Of en wanner de tablet ook naar Europa toe zal komen is nog niet bekend. De originele Thrive was niet bepaald een groot succes. Onlangs kondigde Toshiba ook al de AT-200 tablet aan, een 10.1 inch tablet die een stuk dunner is de 10 inch Thrive.

Toshiba Thrive 7 inch
Toshiba Thrive 7 inch (2)
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu