Aangepaste versie Motorola Motoroi komt naar de UK

Wouter Nijsen
11 mei 2010, 21:05
1 min leestijd
Aangepaste versie Motorola Motoroi komt naar de UK
Motorola Motoroi launch

De Motorola Motoroi leek in eerste instantie een Android-telefoon die voor ons Europeanen onbereikbaar zou zijn. Al snel kwamen echter de eerste geruchten dat het toestel toch in Europa op de markt zou komen, echter was niet bekend in welke landen dat zou gebeuren. Nu blijkt dat de UK het eerste Europese land is waar Motorola de Motoroi gaat uitbrengen.

Hiermee lijkt de geschiedenis van de Motorola Milestone zich te herhalen, dit toestel was immers ook eerst alleen in de UK verkrijgbaar. Als de Motoroi in de UK op markt komt zal het toestel wel iets zijn aangepast. Eigenlijk zal de Europese versie een upgrade van het oorspronkelijke model zijn.

Lees verder na de advertentie.

Voor Europa zal Motorola de Motoroi voorzien van Android 2.1 en een snellere processor. Of dit betekend dat dit het eerste Motorola toestel met een snelle snapdragon processor is, is helaas niet bekend. De overige specs vermelden een 8MP camera met xenon flitser, 720p videoweergave en -opname, en een WVGA scherm. Gegevens omtrent de prijs en lanceerdatum zijn helaas nog niet bekend.

motoroi

Zou de Motoroi het goed doen op de Nederlandse markt, of kan dit toestel de strijd net al het HTC Android geweld niet aan?

Via: UnwiredView

Categorie: Fabrikanten
Thema: Android
Merk: Motorola

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Thema's Video's