OK Glass, KAMEHAMEHA: vrouw aangevallen in bar omdat ze Glass droeg

Redactie
26 februari 2014, 16:12
1 min leestijd
OK Glass, KAMEHAMEHA: vrouw aangevallen in bar omdat ze Glass droeg
glass

Een Amerikaanse vrouw is in een bar aangevallen omdat ze een Google Glass op haar neus had. De vrouw in kwestie is technologiejournaliste Sarah Slocum, die haar beklag over de avond deed op Facebook. Slocum was met een vriendin een drankje aan het doen, toen plotseling twee vrouwen en een man op haar af liepen. Ze waren boos om Slocum omdat ze het niet eens waren met de kans dat ze gefilmd zouden worden. Vreemd, want je kunt ook gewoon met je telefoon filmen. Vervolgens rukte de man de slimme bril van de vrouw haar neus af en liep ermee weg.

Slocum startte de achtervolging in, maar werd tegengehouden door de twee dames. In die worsteling zijn ook de mobiele telefoon en handtas van Slocum gestolen. Gelukkig heeft de technologiejournaliste een korte video gemaakt van haar belagers. De video is inmiddels doorgespeeld aan de Amerikaanse politie die de zaak verder gaan afhandelen.

Lees verder na de advertentie.

De betreffende video

Het nieuws komt vlak nadat Google de officiële Glass etiquette heeft gepubliceerd, met alle do’s en do’nt over de slimme bril van Google.

Meer lezen over Glass?

De brill is nog niet verkrijgbaar in Nederland. Wel is het mogelijk om een Nederlandse Glass Explorer te worden. Hoe? Dat lees je in ons artikel Google Glass Nederland. Check ook onze Google Glass review, inclusief uitgebreide video.

grap gestolen van Colin

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Google Glass
Google Glass

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu