Aankondiging HTC Supersonic vandaag verwacht

htc hd2De komende dagen vindt de CTIA in Las Vegas plaats, een grote telecombeurs. Er worden veel aankondigingen verwacht. Zoals vandaag de HTC Supersonic, de WiMAX-telefoon van operator Sprint. Sprint Premier-klanten kregen al een voorproefje met de aankondiging dat er een “exciting announcement about a groundbreaking new device” aankomt. Dat kan maar één toestel zijn: Sprint’s eerste 4G-toestel op het WiMAX-netwerk, dat uiteindelijk nauwelijks verschilt van de Nexus One. Het toestel draait op Android 2.1 met een HTC Sense-interface, een 4,3 inch scherm en een 1 GHz Snapdragon-processor.

Andere (verwachte) aankondigingen op de CTIA: de Motorola i1 met Android en met push-to-talk-functie, de Dell Aero als AT&T’s tweede Android-telefoon en de LG GT540 Swift, in Nederland reeds aangekondigd.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


sprint premier

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.