De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Deel eenvoudig rekeningen met de ABN AMRO Mobiel Bankieren-app (advertorial)

Redactie
23 oktober 2013, 8:30
1 min leestijd
Deel eenvoudig rekeningen met de ABN AMRO Mobiel Bankieren-app (advertorial)
ABN AMRO Mobiel Bankieren-app

Je kent het vast wel: je gaat een hapje uit eten met vrienden en niemand heeft gepast geld bij zich om af te rekenen. Dus ben jij zo aardig om het bedrag voor te schieten. Vervolgens moet je  wekenlang je vrienden achter de vodden zitten om het geleende bedrag terug te krijgen.

Dankzij rekening delen in de Mobiel Bankieren-app van de ABN AMRO  kun je eenvoudig de rekening delen met je vrienden. En alleen degene die de rekening voorschiet, hoeft klant te zijn van ABN AMRO.

Rekening delen: hoe werkt dat?

De app van de ABN AMRO heeft onlangs de nieuwe functie gekregen, waarmee het dus heel eenvoudig is om rekeningen te delen. Dat is niet alleen handig voor wanneer je een avondje buiten de deur eet met vrienden, maar bijvoorbeeld ook tijdens festivals of vakanties.

ABN AMRO Mobiel Bankieren-app

In het betalingsverzoek in de app kun je eenvoudig de e-mailadressen van vrienden toevoegen en ze een betalingsverzoek sturen. Vervolgens zie je in de applicatie wie al wel of niet heeft betaald. Ook kun je via de app eenvoudig een betalingsherinnering versturen.  De rekening delen-functie kun je daarnaast gebruiken voor een toekomstige uitgave zoals een gezamenlijk cadeau. Als gezegd hoeft alleen degene die de rekening voorschiet, klant te zijn van ABN AMRO.

ABN AMRO Mobiel Bankieren-app downloaden

De Mobiel Bankieren-app is gratis te downloaden in de Play Store, is 11MB groot en vereist een smartphone met Android 2.2 of hoger. In onderstaande video zie je in een minuut hoe eenvoudig het is om een rekening te delen met de ABN AMRO Mobiel Bankieren-app.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu