De Samsung Galaxy S24 Ultra nu met de Galaxy Watch6 LTE cadeau!

AC Ryan kondigt Android-mediaspeler aan

Redactie
5 oktober 2011, 13:21
1 min leestijd
AC Ryan kondigt Android-mediaspeler aan

AC Ryan gaat een mediaspeler op de markt brengen voorzien van Android 2.2 Froyo. De Veolo kan naast het afspelen van mediabestanden Android-applicaties draaien en heeft een browser aan boord. Het apparaat gaat ook Flash en Java ondersteunen. Het is het normale Android dat op de mediaspeler van AC Ryan te vinden is, en niet de versie die wordt gebruikt bij Google TV.

De Veolo heeft een ARM Cortex A9 1 GHz processor aan boord met 512 MB DDR3 geheugen. Er is 4 GB aan intern geheugen aan boord dat gebruikt wordt voor Google’s mobiele besturingssysteem en de opslag van apps. Er is een SD-kaart lezer aanwezig en 2 USB 2.0-aansluitingen waarmee een harde schijf of een USB-stick aangesloten kan worden.

Lees verder na de advertentie.

De mediaspeler ondersteunt Full HD (1080p) en heeft een HDMI 1.3 uitgang. Alle bekende codecs worden ondersteund, hoewel er geen ondersteuning is voor 3D. Naast het afspelen van mediabestanden van aangesloten opslagapparatuur kan de Veolo ook media streamen via een netwerk.

Om de AC Ryan Veolo te besturen is een aparte afstandsbediening meegeleverd met een qwerty-toetsenbordje aan de achterkant en een wireless pointer. Hiermee kan een muis worden gesimuleerd. Om verbinding te maken met het internet kan gebruik gemaakt worden van de ethernet-aansluiting of Wi-Fi b/g/n. De Veolo zal vanaf november te koop te zijn en heeft een adviesprijs van 199,90 euro.

AC Ryan Veolo
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu