Accessoires voor de Samsung Galaxy Tab duiken op

samsung galaxy tab accessoiresOp de website Oled Display zijn exclusieve accessoires te zien voor de Samsung Galaxy Tab. De eerste Android-tabletcomputer van Samsung heeft een 7″ scherm en draait op Android 2.2. Oled Display noemt ook prijzen bij de accessoires. Zo kost de leren tas 41 euro, het dockingstation 54 euro en het fysieke toetsenbord 82 euro.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


De prijzen zijn aan de hoge kant, maar de accessoires zien er aardig uit. Vooral het externe toetsenbord is strak en stijlvol. Handig als je even snel wat moet typen, terwijl je geen zin hebt om te swypen.

De Samsung Galaxy Tab heeft een 1024 x 600 (Super) AMOLED-scherm, een PowerVR SGX 540 graphics processor, een 3,2 megapixel camera, een front VGA camera, 3G, GPS en Wi-Fi. Op 2 september 2010 wordt de Samsung Galaxy Tab aan het publiek vertoond. Dit is een dag voordat de Berlijnse beurs IFA begint. De kans is extreem groot dat de tabletcomputer tijdens de beurs in levende lijve te zien is.

Wat vind jij van de prijzen? Te hoog, of betaal je dat er graag voor?

Via: Oled Display

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.