Acer Aspire One Android-netbook voor de kerst in de winkel?

acer aspire oneGeruchten over een Android-netbook van Acer zijn er al een tijdje. Momenteel worden ze weer wat sterker: Acer zou van plan zijn om een dual-boot netbook Acer Aspire One uit te brengen, die Android en Windows XP combineert. Ze verwachten deze netbook “in time for the holidays”.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Het gaat volgens Gizmodo om een 10 inch uitvoering die rond de $350 gaat kosten. Dat is precies de prijs die nu al voor de Acer Aspire One wordt gevraagd, die nu met alleen Windows XP leverbaar is. In november zou deze netbook al gelanceerd worden. Netbooks zoals die van Acer krijgen daarbij concurrentie van een ander Google-product: er zijn geruchten is dat volgende maand al Chinese netbooks met Chrome OS verkrijgbaar zullen zijn. Acer, Lenovo (Chinees) en MSI hebben alledrie aangegeven dat ze geen plannen hebben om notebooks met Chrome OS op de markt te brengen in de nabije toekomst. Google zelf is van plan om Chrome OS pas in de tweede helft van 2010 officieel uit te brengen.

Via: Gizmodo

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.