De Samsung Galaxy S23 Ultra nú hoge korting + € 200 cashback

Acer beTouch e210: budget Android-telefoon met hardware toetsenbord (CES 2011)

Wouter Nijsen
6 januari 2011, 21:23
1 min leestijd
Acer beTouch e210: budget Android-telefoon met hardware toetsenbord (CES 2011)
Acer beTouch e210_Android

Acer heeft tijdens de CES in Las Vegas de beTouch e210 gepresenteerd. Deze nieuwe Android-telefoon van Acer is de opvolger van de Acer beTouch E130 en draait op Android Android 2.2. Bijzonder aan dit Android-toestel is het hardware QWERTY-toetsenbord wat aan de voorkant van het toestel onder het 2,6 inch touchscreen te vinden is. Daarmee is de beTouch e210 een regelrechte Android-messengertelefoon die bij uitstek geschikt is voor gebruikers die regelmatig te vinden zijn op de verschillende sociale netwerken of die meer dan gemiddeld e-mail versturen.

De specificaties maken verder melding van 1300mA accu, 512MB ROM, 256MB RAM, 3,2Mp camera, Wi-Fi, GPS, bluetooth en een FM-radio. Al met al heel gemiddeld en niet verkeerd voor een Android-telefoon die in het budget segment opereert. Wat wel onder gemiddeld is is de processor. Acer heeft gemeend de beTouch e210 te moeten uitrusten met een 416MHZ (!?) PNX6715 processor en dat lijkt in deze tijd van 1GHz+ telefoons nogal underpowered.

Lees verder na de advertentie.

De Acer beTouch zal vanaf maart dit jaar verkrijgbaar zijn in het wit en het zwart. Een verkoopprijs is nog niet bekend maar zal vermoedelijk lager dan €200 zijn. De eerste reviews zullen uitwijzen of de processor inderdaad de achilleshiel van dit Android-toestel is.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu