Acer Iconia A3 aangekondigd door Acer, krachtpatser van 10 inch
Gijs Ettes

acerAcer heeft de Iconia A3 aangekondigd, een 10 inch-tablet met een quadcore-processor en schermresolutie van 1280×800 pixels. De tablet is al bevestigd voor een Europese release in oktober en gaat 249 euro kosten, 299 euro als je de versie met 3g-ondersteuning wilt.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

De Acer Iconia A3 heeft dus een 10 inch-scherm met een resolutie van 1280×800 pixels, een quadcore-processor die draait op 1.2GHz, een 5-megapixel-camera en draait op Android 4.2. De Iconia A3 huisvest ook een micro-hdmi-poort en een micro-sd-kaartlezer.

Acer heeft wel enkele toevoegingen aan Android 4.2 aangebracht, waaronder Intellispin. Dankzij Intellispin weet je tablet precies hoe het scherm gedraaid moet worden als hij plat op de tafel ligt. Hoe dit precies in zijn werk gaat is niet bekend.

De tablet van Acer is het eerste product dat vanaf de technologiebeurs IFA in Berlijn is aangekondigd, een beurs die de komende weken hoogstwaarschijnlijk nog voor veel meer Android-nieuws gaat zorgen.

acer-iconia-a3-tablet

Bron: Cnet

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.