Placeholder

acer-iconiaGoogle kondigt Android 3.1 aan en prompt zijn er meerdere tabletmakers die aankondigen dat ze het zeker zullen ondersteunen. Wat Acer betreft komt er een update voor de onlangs gereviewde Acer Iconia Tab A500, een tablet die nu nog op Android 3.0 draait. Eind mei komt de update al beschikbaar, zo wist GigaOM te achterhalen tijdens een gesprek met een medewerker van Acer.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

De update is sneller dan verwacht beschikbaar. Dat heeft ermee te maken dat Acer weinig aanpassingen aan de gebruikersinterface heeft gedaan. Datzelfde geldt trouwens ook voor ASUS, die eerder vandaag officieel een update naar Android 3.1 aankondigde voor de Eee Pad Android-tablets.

Met de tablets van Acer en ASUS lijk je daardoor qua updates beter af dan met de HTC Flyer en de Samsung Tabs, die nogal wat aanpassingen van de fabrikant hebben gekregen, met een eigen gebruikersinterface zoals TouchWiz en HTC Sense.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.