Placeholder

Acer laat van zich horen op het Mobile World Congress. Het bedrijf komt met de Iconia Smart, een telefoon met een 4,8 inch scherm. Opvallend is de vreemde resolutie van het scherm: 1024 bij 480 pixels. Hierdoor is de telefoon erg langwerpig, waardoor het fijner is om bioscoopfilms te bekijken. Het beeldscherm heeft een beeldverhouding van 21:9.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

De telefoon draait op Gingerbread (Android 2.3) en heeft DLNA-ondersteuning (streaming van content naar andere DLNA-apparaten). Verder heeft Iconia Smart een 1 GHz Snapdragon-processor, HDMI-out en twee camera’s (8 MP aan de achterkant, 2 MP aan de voorkant).

De telefoon kost circa 400 euro en zal vanaf april te koop zijn in Europa. Hieronder een filmpje hoe de gebruikersinterface eruit ziet.

Via: Phandroid

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.