Acer Iconia Smart zal vanaf september te koop zijn

Redactie
15 augustus 2011, 11:16
1 min leestijd
Acer Iconia Smart zal vanaf september te koop zijn
Acer Iconia Smart zal vanaf september te koop zijn

Een telefoon die dit jaar bij Mobile Word Congress de aandacht wist te trekken was de Acer Iconia Smart. Deze Android-smartphone heeft een 4,8 inch scherm met een resolutie van 1024×480. Na lange tijd niets meer van Iconia Smart gehoord te hebben, heeft Acer nu bekend gemaakt dat de telefoon vanaf september in Europa te krijgen zal zijn.

Door de afwijkende resolutie van 1024×480 is het beeld van de Acer Iconia Smart extra wijd. Met deze 21:9 beeldverhouding is het een stuk fijner om naar bioscoopfilms op je telefoon te kijken. Naast het grote 4,8 inch scherm heeft de telefoon ook een HDMI-uitgang zodat je beelden desgewenst op een nog groter scherm kunt bekijken.

Lees verder na de advertentie.

De Acer Iconia Smart heeft een 1 GHz Snapdragon-processor en is voorzien van 8 megapixel camera. Hiermee is het mogelijk om 720p HD-video op te nemen. Aan de voorkant zit een 2 megapixel camera om mee te videobellen. Het geheel wordt aangestuurd door Android 2.3 Gingerbread dat door Acer is aangepast met haar eigen softwarelaag. De langwerpige telefoon weegt 185 gram en zal 499 euro gaan kosten.

Acer Iconia Smart

Bron: Acer Duitsland

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu