Acer introduceert vernieuwde Liquid Mini

Acer heeft vandaag een nieuwe versie van de Liquid Mini aangekondigd. Naast andere kleuren heeft Acer ook de binnenkant onder handen genomen. De Liquid Mini draait nu op Gingerbread en een nieuwe versie van Acer’s Android-schil.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

De Liquid Mini is leverbaar in de flitsende kleuren lagoon, cherry, pearl en steel, dit in tegenstelling tot de ietwat saaie kleuren van de oude Liquid Mini. Verrassend aan de update is dat Acer het werkgeheugen van de Mini heeft gehalveerd. Dit was eerst 512 MB, maar na de update is het ‘slechts’ 256 MB geworden. De 600 MHz Qualcomm-processor blijft, net zoals in het vorige model, het kloppend hard van de Liquid Mini. Over de 5 megapixel camera valt niet veel nieuws te melden: deze blijft ongewijzigd.

De Liquid Mini staat op dit moment nog niet op de Nederlandse website van het bedrijf. Vermoedelijk zal deze budget-Android in de zomer ook de Nederlandse markt bereiken. Of de Liquid Mini een succes zal worden valt nog te betwijfelen, Acer heeft nog steeds moeite om een voet aan de grond te krijgen in de markt voor smartphones.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.