De Samsung Galaxy S23 Ultra nú hoge korting + € 200 cashback

Acer Liquid E ontvangt Android 2.2 (Froyo)

Redactie
26 november 2010, 16:58
1 min leestijd
Acer Liquid E ontvangt Android 2.2 (Froyo)
acer-liquid-2

Heb jij een Acer Liquid E? Dan is het vanaf nu mogelijk om Android 2.2 erop te zetten! Het installatieprogramma is te downloaden via het Download Center van Acer. De nieuwe update komt overigens niet als een verrassing, want vorige week konden Canadese Liquid E-bezitters Froyo al downloaden. Gelukkig vergat Acer de Europese Android-gebruikers niet.

De Acer Liquid E heeft een 3,5 inch capacitief touchscreen met een resolutie van 480 bij 800 pixels. De telefoon heeft een aardige processor met een kloksnelheid van 768 Mhz. Daarnaast heeft de telefoon een vijf megapixelcamera en vier aanraakgevoelige knoppen.

Wil je Froyo downloaden? Klik dan op deze link. Je belandt direct in het Nederlandse Download Center van Acer. Vervolgens ga je naar de productcategorie ‘Smart Handheld’. Klik daarna op ‘Liquid’ en op ‘Liquid E’.

Lees verder na de advertentie.

Als het goed is verschijnt er een tabel onder het keuzemenu. Kies als Besturingssysteem ‘Android 2.2 Froyo’ en klik vervolgens op het tabblad ‘OS’. Druk op de gele downloadknop en haal Froyo binnen!

Het zip-bestandje heeft een grootte van 162 MB. In het zip’je zitten een installatiebestand en een uitgebreide handleiding. Deze handleiding heb je nodig om het besturingssysteem te upgraden. Het bevat een duidelijk stappenplan om Eclair achter je te laten en over te stappen op Froyo. De handleiding spreekt voor zich, maar mocht je toch nog tegen problemen oplopen, dan kun je die onder dit bericht plaatsen, zodat andere bezoekers je kunnen helpen.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu