Acer komt met Liquid E3: selfiesmartphone met flitser aan voorzijde

Redactie
20 februari 2014, 16:02
1 min leestijd
Acer komt met Liquid E3: selfiesmartphone met flitser aan voorzijde
Liquid E3

Acer heeft donderdag twee nieuwe smartphones gepresenteerd: de goedkope Liquid Z4 van 99 euro en de selfiesmartphone Liquid E3 met een camera met flitser aan de voorkant. Laatstgenoemde is één van de weinige smartphones die je selfies met een flitser laat schieten. Ook de Oppo N1 kan dit, alleen die specifieke smartphone heeft een roterende cameramodule.

Acers selfiesmartphone is voorzien van een 4,7 inch-scherm met een 720p-resolutie, 1,2Ghz quadcore-processor, 1GB aan werkgeheugen en 4GB aan opslagruimte. Het toestel beschikt over een 13 en 2 megapixel-camera aan respectievelijk de achter- en voorkant. Lees ook meer over zijn voorganger, de Acer Liquid E2.

Ook draait het toestel standaard op Android 4.2 Jelly Bean. Acer belooft de Liquid E3 nog dit jaar te updaten naar Android 4.4 KitKat.

Lees verder na de advertentie.

Liquid E3 en Liquid Z4 in april

acerliquide3

Het goedkopere model van 99 euro wordt voorzien van een 4 inch-scherm met een nog onbekende schermresolutie (wij gokken een WVGA-resolutie), 1,3GHz dualcore-processor, 4GB aan interne opslagruimte en een 5 megapixel-camera. Het werkgeheugen wordt niet door Acer genoemd.

De goedkopere Liquid Z4 draait eveneens op Jelly Bean en komt beschikbaar in een witte en zwarte versie. Over een update heeft Acer nog niets gemeld.

Zowel de Liquid Z4 als de Liquid E3 zijn vanaf april te koop voor respectievelijk 99 en 199 euro.

Lees meer over Acer

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Acer Liquid E3
Acer Liquid E3

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu