Acer Liquid: in het rood, met eigen Acer-interface

Redactie
16 oktober 2009, 22:10
1 min leestijd
Acer Liquid: in het rood, met eigen Acer-interface
acer liquid

De Acer Liquid is niet alleen in stemmig zwart, maar ook in felrood opgedoken. De Acer Liquid heeft een 800 x 480 schermresolutie, een 1GHz Snapdragon processor en de Donot-versie van Android. De website Pocket-Lint kreeg de rode uitvoering van de Acer Liquid in handen en maakte een serie foto’s.

acer liquid red

Ze bevestigden daarmee dat de Acer Liquid een 5 megapixel camera met autofocus en ISO-instellingen heeft. Ook GPS, Wi-Fi, Bluetooth en een 3,5 mm oortelefoonaansluiting konden worden afgevinkt op het specslijstje.

De Italiaanse website HDBlog.it kreeg ondertussen wat screenshots van de gebruikersinterface van de Acer Liquid in handen. Acer gaat net als HTC Sense een aangepaste interface maken, die zo te zien wat minder sterk ingrijpt op het uiterlijk van Android.

Lees verder na de advertentie.

acer liquid android

Acer heeft zelf ook al diverse details over het eerste Android-toestel uitgebracht: 3,5 inch touchscreen, Android 1.6, 512MB geheugen, een microSD-slot tot 32GB, een mini-usb-aansluiting om het toestel op te laden en de al genoemde 5 megapixel camera. Wat afmetingen betreft is de Acer Liquid 115 mm lang, 62,5 mm breed en 12,5 mm dik.

acer liquid multimedia

Wat software betreft krijg je de gangbare Google-applicaties erbij, aangevuld met de Office-suite Documents To Go van Dataviz. De batterij levert 5 uur spreektijd en een standby-tijd van 400 uur. Qua mobiele netwerken betreft ondersteunt de Acer Liquid GSM, EDGE en HSUPA/HSDPA.

Meer info: Pocket-Lint (toestelfoto’s) en HDBlog.it (screenshots)

Wie nog geen overdosis Acer Liquid heeft gekregen, kan ook nog onderstaand filmpje bekijken:

Categorie: Smartphones
Merk: Acer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's