Acer introduceert de Liquid Jade 2 met 21 megapixel-camera

Erwin Vogelaar
22 februari 2016, 12:00
1 min leestijd
Acer introduceert de Liquid Jade 2 met 21 megapixel-camera

Ook Acer is aanwezig op het Mobile World Congres en introduceert daar de Liquid Jade 2, een toestel met een flinke camera, cloudopslag en een gebogen achterkant.

Lees verder na de advertentie.

Liquid Jade 2

Acer heeft op het Mobile World Congres in Barcelona de Liquid Jade 2 aangekondigd. Het toestel is de direct opvolger van de Acer Liquid Jade, een prima toestel met een bijzonder laag prijskaartje. De opvolger lijkt qua uiterlijk veel op de Liquid Jade en ook de specs lijken expres iets lager dan andere toestellen gehouden te zijn om weer een lage prijs te kunnen aanbieden.

Acer Liquid Jade 2

Het toestel heeft een 5,5 inch-amoled-scherm en een gebogen achterkant, waardoor het goed in de hand moet liggen. Onder de kap zit een Qualcomm Snapdragon 808-processor, 3GB RAM en 32GB opslagruimte. Gecombineerd met cloudopslag moet de gebruiker in totaal 1TB aan data kunnen opslaan. De Liquid Jade 2 heeft maar liefst een 21 megapixel-camera aan de achterkant waarmee video’s in 4K-resolutie opgenomen kunnen worden. Met de 8 megapixel-camera aan de voorkant kun je selfies maken.

Acer Liquid Jade 2 kopen

Het is nog niet bekend wat de Acer Liquid Jade 2 gaat kosten, maar het is duidelijk dat het toestel niet moet concurreren met de grote vlaggenschepen van andere fabrikanten. Net als zijn voorganger lijkt de Liquid Jade 2 een goedkoop toestel te worden met degelijke specs en daar is best een markt voor. Of het toestel ook een plek in die markt vindt, zal volledig afhangen van het uiteindelijke prijskaartje.

Lees het laatste nieuws over Acer

Bron: Pocketnow
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu