Acer Liquid vanaf begin december in Nederland

acer liquid android snapdragon smartphoneAcer organiseerde gisteren een bijeenkomst, waarin de Acer Liquid voor het eerst aan de Nederlandse pers werd gepresenteerd. De Acer Liquid draait op Android 1.6 en is vanaf december in Nederland te koop. Het toestel draait op een snelle Snapdragon-processor en zal aanvankelijk alleen in het wit verkrijgbaar zijn. Later volgt er ook een zwarte versie. Acer liet op de persbijeenkomst ook een paar Windows Mobile-toestellen zien.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Dat pc-fabrikant Acer opeens als telefoonmaker furore maakt heeft te maken met de overname van E-Ten, een Aziatisch merk gespecialiseerd in Windows Mobile-smartphones. De Acer Liquid heeft een Wide-VGA-scherm en zou dankzij de Snapdragon-processor sneller toegang tot websites, streaming video en muziek kunnen bieden. Acer toonde op de bijeenkomst verder nog de Aspire One, het eerste Android-notebook van het bedrijf.

Via: Connexie

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.