Acer Liquid Z5 nu te koop in Nederland en België voor 169 euro

Gijs Ettes
23 januari 2014, 11:49
1 min leestijd
Acer Liquid Z5 nu te koop in Nederland en België voor 169 euro
Acer Liquid Z5 kopen

De Acer Liquid Z5 is verkrijgbaar in Nederland. De middenklasse Android-smartphone heeft een adviesprijs van 169 euro. De Liquid Z5 is verder ook beschikbaar in Acers thuisland Taiwan en een aantal Europese landen. Het toestel valt op door het grote 5 inch-scherm dat helaas wel een vrij lage resolutie van 854 bij 480 pixels heeft. Verder is de Android-telefoon voorzien van een 1,3GHz-dualcore-processor en 512MB aan werkgeheugen. Het opslaggeheugen bedraagt 4GB en is uitbreidbaar middels een micro-sd-kaartje.

Opvallend aan de Acer Liquid Z5 is dat het toestel draait op Android 4.2 (Jelly Bean) voorzien van een Windows Phone-achtige skin met grote informatieblokken. Hiermee kun je snel je contacten en berichten bereiken of de fm-radio starten. We hebben zelf nog niet met de aangepaste interface kunnen spelen, maar we kunnen ons voorstellen dat het reacties op een dergelijke skin uiteen lopen.

Lees verder na de advertentie.

De Acer Liquid Z5 is verder voorzien van een 2000 mAh-accu met een beltijd van circa 12 uur en dualsim-ondersteuning. Op die manier kun je met twee verschillende simkaarten communiceren. Ook is er ondersteuning voor bluetooth, 3g, wifi en gps, maar de telefoon verbindt niet met 4g-netwerken. De Liquid Z5 is verder 8,8 millimeter dik en weegt 147 gram. Lees ook meer over zijn goedkope broertjes, de Acer Liquid E2 en Acer Liquid Z3.

Acer Liquid Z5 kopen

De adviesprijs om de Acer Liquid Z5 te kopen, bedraagt momenteel 169 euro, waarbij je kunt kiezen tussen een witte en een grijze variant. Op dit moment is de smartphone echter nog niet breed verkrijgbaar. Bekijk hieronder de beste aanbieding van dit moment:

Lees meer over Acer

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu