Acer Liquid Z5: 5 inch-smartphone komt naar Nederland voor 169 euro

Redactie
3 januari 2014, 15:28
1 min leestijd
Acer Liquid Z5: 5 inch-smartphone komt naar Nederland voor 169 euro
Acer Liquid Z5

Acer heeft de Acer Liquid Z5 aangekondigd, een midrange-smartphone met een 5 inch-scherm (854 bij 480 pixels) en adviesprijs van 169 euro. De Acer Liquid Z5 is verder voorzien van dualcore-processor met een kloksnelheid van 1,3GHz, 512MB werkgeheugen en Android 4.2 Jelly Bean. Ook is er een 5 megapixel-camera aanwezig, samen met een flitser en een VGA-camera aan de voorzijde om te videobellen.

Lees verder na de advertentie.

Acer Liquid Z5: nog meer specs

Acer-Liquid-Z52

Apps kunnen op het interne geheugen van 4GB worden opgeslagen dat met een micro-sd-kaart is uit te breiden. De Acer Liquid Z5 krijgt zijn energie van een 2000 mAh-batterij en ondersteunt dualsim, waardoor je met twee verschillende simkaarten kunt communiceren. Ook is er ondersteuning voor bluetooth, 3g-netwerken, wifi, gps en fm-radio aanwezig. De smartphone verbindt echter niet met 4g-netwerken.

De Acer Liquid Z5, die 8,8 millimeter dik is en 147 gram weegt, wordt eind januari gelanceerd in de kleuren wit en grijs en krijgt een adviesprijs van 169 euro. Acer meldt dat het toestel als eerste in onder andere in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland en Luxemburg wordt uitgebracht, dus waarschijnlijk ligt de Liquid Z5 vanaf eind januari in de Nederlandse winkels. Lees ook meer over zijn goedkope broertjes, de Acer Liquid E2 en Acer Liquid Z3.

Lees meer over Acer

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu