Bizar: Acer maakt selfiesombrero met ingebouwde tablet en glitters

Gijs Ettes
12 september 2014, 8:56
1 min leestijd
Bizar: Acer maakt selfiesombrero met ingebouwde tablet en glitters
Acer selfiesombrero

Ter ere van de Londense Fashion Week heeft Acer in samenwerking met designer Christian Cowan-Sanluis een bizarre sombrero-tablet-hybride met glitters gemaakt. De hoed is, zoals het een goede sombrero betaamt, knalroze en voorzien van opzichtige glitters; alleen roze veren ontbreken nog. Wat de sombrero nog specialer maakt, is het feit dat er een tablet in de hoed is ingebouwd. Het betreft de Acer Iconia A8 (8 inch-scherm, full-hd)  die aan de zijkant bungelt en gebruikt kan worden om selfies te schieten.

“Terwijl je langzaam het scherm van links naar rechts beweegt, kun je de beste hoek vinden om een selfie te maken. Daarnaast helpt de hoed  je om beter de belichting te begrijpen en de manieren waarom je met verschillende gezichtsuitdrukkingen het perfecte social media-moment kan creëren”, aldus Acer in een persbericht.

Lees verder na de advertentie.

Bekijk Acer’s selfiesombrero

Uiteraard kun je ook  je favoriete apps en sociale netwerken gebruiken terwijl je de selfiesombrero op hebt. “Social media was nog nooit zo glamoureus”, voegt Acer toe. Selfies schiet je met de 1,2 megapixel-camera aan de voorkant.

Acer’s hoed is alleen op afspraak te koop en wordt vandaag tijdens de London Fashion Week getoond. Wat ‘ie moet kosten, is niet bekendgemaakt.

Lees meer over Acer

(Via)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu