Acer Slash: nieuwe telefoon met 4,8 inch touchscreen

Redactie
24 november 2010, 11:22
1 min leestijd
Acer Slash: nieuwe telefoon met 4,8 inch touchscreen
acer-slash

Acer komt in het tweede kwartaal van 2011 met een nieuwe telefoon, namelijk de Slash. Deze telefoon krijgt een 4,8 inch touchscreen met een resolutie van 1024 bij 480 pixels. De aspect ratio bedraagt 21:9, wat vergelijkbaar is met de beeldverhouding van de meeste bioscoopfilms. De telefoon bevat een 1 GHz Snapdragon-processor, een acht megapixelcamera op de achterkant en een twee megapixelcamera op de voorkant.

Acer belooft dat de telefoon een perfecte internetervaring biedt. Dankzij de hoge resolutie van 1024 bij 480 pixels hoeven websites niet aangepast te worden. Je hoeft alleen van boven naar beneden te scrollen, zoals op een pc. Natuurlijk ondersteunt de Slash multitouch, Adobe Flash 10.1 en meerdere vensters.

Lees verder na de advertentie.

Zet video’s op de Slash en bekijk ze op het grote scherm van de telefoon. Het is mogelijk om video’s op een groot scherm te bekijken dankzij DLNA-technologie of door een HDMI-kabel aan te sluiten.

De specificaties zien er prima uit, maar is een 1 GHz processor in de lente van 2011 nog goed genoeg om mee te komen met andere high end-telefoons? Ik betwijfel het. Gezien de komst van dual-core-telefoons, zoals telefoons met een Tegra 2-chip, is het mogelijk dat de Acer Slash al verouderd is vóórdat dit toestel in de winkel ligt. Wat denk jij?

Bron: Eurodroid

Categorie: Fabrikanten
Spotlight: Acer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's