Placeholder
Redactie

acer-iconiaAcer heeft grootse plannen met de eerder besproken Acer Iconia-tablet. Ze hebben hun toeleveranciers laten weten, dat ze 1 miljoen tablets willen verkopen. Het gaat daarbij niet om de verkoop in een heel jaar, maar alleen in het tweede kwartaal van 2011. Dat blijkt uit informatie uit de toeleveringsketen. Compal Electronics, de productiepartner van Acer, heeft in april al 300.000 tablets verscheept voor Acer. Daarvan bestond 70% uit Iconia-tablets. Bij de twee leveranciers van touchsensors, Cando en Sintek Photronics is de omzet flink omhoog gegaan, dankzij de populariteit van de Iconia-tablets, zo melden bronnen van Digitimes.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Acer zegt dat ze de beslissingsstructuur hebben gestroomlijnd, nadat voormalig CEO en presiden Gianfranco Lanci opstapte. Ze hebben ook meteen de productie van tablets verhoogd. Feedback uit het kanaal over de Iconia-tablets is bovendien positief en
apparaat blijkt zelfs zo goed in de smaak te vallen, dat in april en mei Acer nauwelijks aan de vraag kon voldoen.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.