Acer Liquid Metal laat zich zien

acer-liquid-metalDe eerste niet-officiële foto van de voorkant van de Acer E Liquid Metal is uitgelekt. Deze telefoon is de opvolger van de Acer Liquid en komt binnenkort uit in het Verenigd Koninkrijk. De Liquid Metal heeft een Qualcomm 800 MHz processor, die waarschijnlijk vergelijkbaar is met de processor van de HTC Desire Z. De telefoon heeft een scherm van 3,6 inch, 512 MB ROM, 512 MB RAM en een vijf megapixelcamera. Natuurlijk ontbreekt Bluetooth niet.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Tot nu toe waren er al een paar foto’s opgedoken van de Acer Liquid Metal, maar alleen van de zijkanten en achterkant. De onderstaande foto laat de voorkant van het toestel zien.

acer-liquid-metal

Hieronder oudere foto’s van de achterkant en zijkanten van het toestel.

Het is nog niet bekend of de telefoon ook in Nederland verkocht gaat worden. De kans is vrij groot, omdat veel Britse telefoons ook in Nederland verschijnen. Beide landen hebben namelijk gemeenschappelijke providers (zoals T-Mobile en Vodafone), maken gebruik van het GSM-netwerk (in tegenstelling tot de VS) en maken deel uit van Europa.

Bron: Droidsans

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.