Adobe toont Flash-vriendelijke Android-tablet
Redactie

adobe tabletTijdens de Web 2.0 Expo in San Francisco is ook Adobe aanwezig. Ze laten er onder ander prototypes zien van toekomstige Android-tablets, die zowel Flash als Adobe Air ondersteunen. Op onderstaande filmpjes zijn twee voorbeelden te zien van YouTube-filmpjes en tijdschriften die in Flash zijn gemaakt. Je krijgt bijvoorbeeld een betaversie te zien van het tijdschrift Wired. Performance-problemen zouden er niet zijn. Adobe-medewerkers gaven aan dat er eind van het jaar meerdere Android-gebaseerde tablets op de markt komen. De meeste komen nog voor de kerst in de winkel en ondersteunen Flash.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Ook verwacht Adobe dat Flash deze zomer op meerdere Android-smartphones te vinden is. Adobe gaat de tablets en smartphones niet zelf op de markt brengen. Het is vooralsnog onduidelijk van welke fabrikant het getoonde apparaat is.

En nog een filmpje:

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.