De Samsung Galaxy S21 FE nu tijdelijk met €96 korting!

[ADV] Smartphone en tablet ook buitenshuis goed verzekerd met ABN AMRO Inboedelverzekering

Redactie
31 oktober 2012, 23:58
1 min leestijd
[ADV] Smartphone en tablet ook buitenshuis goed verzekerd met ABN AMRO Inboedelverzekering
abn-amro-buitenhuisdekking

ADV – Laat jij je Android-smartphone wel eens thuis als je uitgaat? Of neem je je Android-tablet niet mee op vakantie, om omdat je bang bent dat hij beschadigt? Niet nodig! Dankzij de ABN AMRO Inboedelverzekering met buitenhuisdekking zijn je smartphone en tablet ook onderweg goed verzekerd. Dat geldt ook voor sieraden, sportspullen of muziekinstrumenten: ze zijn wereldwijd verzekerd tegen schade en diefstal. Kortom: laat je spullen niet thuis liggen, maar gebruik ze gewoon! Als je bij de ABN AMRO inboedelverzekering een aanvullende buitenhuisdekking afsluit kun je tot 7.000 euro per categorie verzekeren voor schade en diefstal buitenshuis.Advertisement

Juist buiten de deur wil je niet dat kostbare spullen zoals je tablet beschadigd raken of gestolen worden. Je kiest welke categorie je extra wilt bijverzekeren en kunt daarna met een gerust gevoel de deur uit. Bovendien heeft ABN AMRO een actie waardoor het extra aantrekkelijk wordt om een inboedelverzekering af te sluiten: je krijgt een flinke korting op een telefoonlader op zonne-energie. Als je tussen 1 oktober en 11 november 2012 een ABN AMRO Inboedelverzekering afsluit betaal je geen €29, maar €7,95 voor deze zonne-energielader waarmee je voortaan zonder stopcontact je smartphone oplaadt.

Lees verder na de advertentie.

Wil je meer weten over de inboedelverzekering met buitenhuisdekking? Ga dan naar abnamro.nl/inboedel. Of bel met 0900-0024 (€ 0,10 per min). Je kunt natuurlijk ook langsgaan bij een van de ABN AMRO-kantoren.

Heeft dit artikel je geholpen?

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu